Sayfalar

Subscribe:

Alışverişin En Eğlenceli Hali

Alışveriş kadınlar için hayatın vazgeçilmez bir parçasıdır. Bahanesi de çoktur  ''giyecek hiçbir şeyim yok, depresyondayım, sıkıldım, şöyle bi vitrinlere bakacağım'' gibi. Ama bazı kadınlar içinde tamamen bir derttir. Sevin ya da sevmeyin dikkat edeceğiniz birkaç kuralla hem işinizi kolayca halledebilir  hem de rahat ve eğlenceli bir hale getirebilirsiniz. Böylece
aldıklarınıza şöyle bir bakınca aslında ihtiyacınız olmayan hem de tarzınıza pek de uymayan bir şeyler alıp dönmemiş olursunuz.

1- Öncelikle siz rahat giyinin. Giyip çıkarması kolay kıyafetler sizin için çok daha iyi olacaktır. 

2- Anlık dürtülerinizin esiri olmayın. Ne almanız gerektiğinin bilincinde olun. Kısacası planlı alışveriş yapın.Bu durum hem gereksiz harcamalarınız önler hem de işinize yaramayan şeyleri almamış olursunuz.Düşünün! Aldığınız kıyafetleri nelerle kombin yapabilirsiniz bu size doğru kıyafeti alıp almadığınız konusunda yardımcı olacaktır.

3- Beğendiniz ürünün çeşitli bedenlerini mutlaka deneyin. Belki bir beden büyüğü çok daha güzel olabilir. O bluzun bol hali belki tam da sizin tarzınızdır, denemeden bilemezsiniz. 

4- Arkadaşlarla yapılan alışverişler ne kadar eğlenceli olsa da bazen yanlış kararlar almamıza neden olabilir. Yalnız alışveriş yapmak bazen daha iyi olabilir.

5- Alacağınız ürünün üzerinizde duruşu, beden olarak uygun oluşu en önemli noktadır. Sakın üzerinize tam oturmayan, çok dar duran, çok bol duran ya da ten renginize uymayan kıyafetleri sakın tercih etmeyin.Çünkü bir süre sonra gözünüzden düşecektir.

6- Eğer özel bir gün için alışveriş yapıyorsanız ve tereddütleriniz varsa bir gece daha bekleyin almak için. Böylece daha doğru bir karar vermek için iyice düşünmüş olursunuz.


0 yorum:

Yorum Gönder

Yorumunuz gönderildi. Teşekkürler !