Sayfalar

Subscribe:

2012-2013 Sonbahar/Kış Sezonu Makyaj Önerileri

    

    Makyaj bir kadının olmazsa olmazıdır.. Duruşunuza, göz yapınıza, ten renginize ve tarzınıza uygun bir makyajla inanılmaz gözükmeniz mümkün.
    2012-2013 Sonbahar/Kış Sezonu'nda tam anlamıyla ''altın çağ'' yaşanacak.Altın rengi ve tonları kıyafetlerde olduğu gibi makyajlarda da kendini gösterecektir. Göz çevresinde altın tonlarıyla yakaladığınız görsel şöleni tamamlamak için ruj seçerken parlatıcı ya da açık tonlar tercih etmeniz daha uygun olacaktır.


    Bu yıl abartıdan kaçınmayın.. Sonbahar da olsa canlı tonlar ön planda olacak. Bu yılı neon renklerle başlattık , hala da esintileri devam ediyor. Kırmızı rujunuzu özgürce sürün. Gold renklerden sonra en çok tercih edilecekler arasında mavi,gri ve siyah renk göz makyajları olacaktır. Kadınlar sisli ve buğulu bakışlardan asla vazgeçmezler. Bu yıl tek farkı birkaç tonun bir arada kullanılmasıyla elde edilen biraz daha keskin bakışlar. Bu tonlarda bizleri yavaş yavaş kışa hazırlamakta..



    Makyaj kadının kendini ifade etme biçimidir. Size en uygun olanını seçin ve Eylül ayına adım attığımız şu günlerde, sonbaharın tatlı esintisini hissederken bırakın makyajınız konuşşun..




0 yorum:

Yorum Gönder

Yorumunuz gönderildi. Teşekkürler !